PAKKET VERZENDEN

Verzendkosten

Kosten en risico van verzending van de goederen zijn voor koper. Voor verzending maakt De Hondenkapper't gebruik van TNT Post.

Bestellingen worden zorgvuldig verpakt maar De Hondenkapper't stelt zich niet aansprakelijk voor bij verzending kwijtgeraakte of beschadigde pakketten.
 U kunt uw bestelling verzekerd laten verzenden. De extra kosten hiervoor zijn voor rekening van koper.

Voor zending kunt u uit de volgende opties kiezen:

OmschrijvingPrijs

1. Afhalen(gratis)

2. Brievenbuspost tot 50 gram(€ 1,92)

3. Brievenbuspost tot 100 gram(€ 2,88)

4. Brievenbuspost tot 350 gram (€ 3,84)

5. Brievenbuspost aangetekend(€ 8,55)

6. Pakketpost tot 10 kg               (€ 6,75)

       7. Pakketpost aangetekend tot 10 kg (€ 8,70)

  Kies de meest van toepassing zijnde verzendmethode. De Hondenkapper't controleert uw bestelling.
Indien nodig (bijv. te groot voor de brievenbus) wordt de verzendmethode aangepast.

U ontvangt na de automatisch verzonden mail een definitieve bevestigingsmail
 met daarin de exacte kosten voor verpakking en verzending.
Voorwaarden om te bestellen

PRIJZEN Alle vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van wijzigingen en/of type fouten.
BETALING Wanneer u een bestelling plaatst, wordt deze per e-mail bevestigd door De Hondenkapper't. In deze e-mail ontvangt u ook de betalingsgegevens.

Goederen worden pas verzonden na ontvangst van uw betaling. Indien uw betaling niet binnen 5 werkdagen is ontvangen, wordt uw bestelling als geannuleerd beschouwd.
De Hondenkapper't behoudt zich het recht voor bestellingen te weigeren zonder opgaaf van redenen.

LEVERING Voorraadartikelen worden direct na ontvangst van uw betaling verzonden.

Indien De Hondenkapper't door onvoorziene omstandigheden niet binnen een afgesproken termijn kan leveren, dan wordt er contact met u opgenomen.
U kunt er dan voor kiezen de overeenkomst ongedaan te maken.

VERZENDING Kosten en risico van verzending van de goederen zijn voor koper. Voor verzending kan door De Hondenkapper't gebruik worden gemaakt van TNT Post .
Bestellingen worden zorgvuldig verpakt maar De Hondenkapper't stelt zich niet aansprakelijk voor bij verzending kwijtgeraakte of beschadigde pakketten. U kunt uw bestelling verzekerd laten verzenden. De extra kosten hiervoor zijn voor rekening van koper.
Afhalen van de goederen is ook mogelijk echter uitsluitend op afspraak.

De door u bestelde goederen worden na ontvangst van uw betaling verstuurd naar het door u opgegeven adres. Mocht blijken dat de bestelling onbestelbaar is door foutieve adressering, dan zal de bestelling nogmaals naar een gecorrigeerd adres worden gestuurd.De kosten hiervoor komen voor rekening van koper.


In het geval dat De Hondenkapper't de verzendkosten voor haar rekening neemt, dan zal de bestelling pas worden uitgeleverd als deze compleet is.
RETOURNEREN Aanbiedingen en/of opruimingsartikelen worden niet retour genomen worden. Goederen die volgens uw specificaties zijn gemaakt of op uw verzoek zijn voorzien van een specifieke afbeelding en/of naam kunnen niet worden geretourneerd.

Indien het product bij aflevering niet aan de overeenkomst voldoet dient u De Hondenkapper't binnen 3 werkdagen telefonisch of via e-mail hiervan op de hoogte te stellen. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst voldoen, heeft De Hondenkapper't de keus de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

Het retour gezonden artikel moet in dezelfde conditie verkeren als waarin De Hondenkapper't het heeft verzonden. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Wanneer het retour gezonden artikel door De Hondenkapper't is ontvangen zal het aankoopbedrag op uw rekening worden teruggestort.

PRIVACY EN VEILIGHEID Voor de afhandeling van uw bestelling hebben wij persoonlijke gegevens van u nodig. De persoonsgegevens zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling. Uw persoonsgegevens worden bij De Hondenkapper't opgeslagen en gebruikt voor afhandeling van uw bestelling.Bij een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden